Групацијата Rauché Medical им обезбедува на добавувачите маркетинг, промоција и дистрибуција на медицински производи.

Rauché Medical опфаќа области како што се анестезија и интензивна нега, интервентна радиологија, инвазивна кардиологија, ортопедија, онкологија, хирургија и траума.

Нашата мисија

Rauché Medical е посветена на континуирано подобрување на здравствената заштита во нашето општество преку идентификување и презентирање на иновативни, клинички докажани медицински производи на нашиот пазар, а со тоа го подобрува не само квалитетот на лекувањето, туку и самиот живот.

Нашата визија

Да биде препознаена како водечка компанија на пазарот во однос на нејзините висококвалитетни услуги и понуди на производи, како и нејзиниот фокус на врвен професионализам и високи етички и деловни стандарди.

Фокусни области

Ние покриваме области како што се анестезија и критична нега, интервентна радиологија, инвазивна кардиологија, ортопедија, онкологија, хирургија и траума.

Анестезија

Анестетички системи за дишење, анестетички маски за лице и додатоци.

Интензивна нега

Респираторни производи за вентилаторна поддршка.

Управување со дишните патишта

Уреди и додатоци за управување со дишните патишта

Партнерство

Ние сме искусни, кооперативни, сигурни, амбициозни, но реални во поставувањето цели. Секогаш сме отворени за учење и различни од „најдобрите практики“. Контактирајте не за да започнеме да ја градиме иднината на здравството.

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.