Rauché Medical им обезбедува на добавувачите маркетинг, промоција и дистрибуција на здравствени производи низ Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Хрватска, Косово, Унгарија, Северна Македонија и Србија.

Rauché Medical е компанија чија примарна дејност е регистрација и промоција на фармацевтски и медицински производи со фокус на анестезиологија, интензивна нега и онкологија.

Rauché Medical стана водечки снабдувач во областа на анестезиологијата, критичната и интензивна нега со широко портфолио на производи за управување со дишните патишта, следење на пациенти, васкуларен пристап, управување со болка, инфузија, безбедносни уреди, системи за одводнување и контрола на температурата.

Rauché Medical ги идентификуваше хирургијата, ортопедијата и интервентната радиологија како области на иден раст и овие области станаа фокус на нашите идни активности.

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.