Rauché Medical d.o.o. ги исполнува барањата на своите клиенти, купувачите и крајните корисници, законски барања, барања во врска со практиката на дистрибуција на медицински помагала, барања на Агенцијата за лекови и медицински помагала на Македонија (МАЛМЕД) и меѓународни стандарди ISO9001. Со сертифицирање на системот за квалитет во согласност со меѓународните стандарди, го гарантираме квалитетот на услугата во секој поединечен случај.

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.