Нашата мисија

Rauché Medical е посветена на континуирано подобрување на здравствената заштита во нашето општество преку идентификување и воведување на иновативни, клинички докажани медицински производи на нашиот пазар, а со тоа го подобрува не само квалитетот на лекувањето, туку и самиот живот.

Нашата визија

Да биде препознаена како водечка компанија на пазарот во однос на нејзините висококвалитетни услуги и понуди на производи, како и фокусирање на супериорен професионализам и високи етички и деловни стандарди.

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.