Ние сме искусни, кооперативни, сигурни, амбициозни, но реални во поставувањето цели.
Секогаш сме отворени за учење и различни од „најдобрите практики“.

  • Кооперативни и доверливи
  • Амбициозни, но реалени во поставувањето цели
  • Искусни и добро прилагодени за работа со различни големини (типови) на компании
  • Отворени за учење и различни од „најдобрите практики“
  • Опкружување за меѓусебна повратна информација

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.