Продажните полиња на Rauche Medical опфаќаат области како што се анестезија и интензивна нега, интервентна радиологија, инвазивна кардиологија, ортопедија, онкологија, хирургија и траума.

  • Анестезија
  • Интензивна нега
  • Управување со дишните патишта
  • Терапија со кислород и аеросол
  • Интервентна радиологија
  • Инвазивна кардиологија
  • Ортопедија и траума
  • Хирургија

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.