Голем број на системи за дишење со анестезија, анестетички маски и додатоци за употреба во операционата сала, закрепнување и итна помош

Анестетички маски за лице:

 • Анестетички маски за лице – за еднократна употреба
 • Анатомски анестетички маски за лице – може повторно да се обработуваат

Анестетички системи за дишење:

 • Системи за кружно дишење на возрасни
 • Коаксијални системи за дишење
 • Двоволни системи за дишење DuoFLow
 • GE Healthcare Carestation системи за дишење
 • Педијатриски кружни системи за дишење
 • Педијатриски системи за дишење со педијатриски APL вентил
 • Алтернативни системи и цевки за дишење – може повторно да се обработуваат

Додатна опрема за системи за дишење:

 • Вреќи за резервоари
 • Линиски мониторинг и спирометрија
 • Системски додатоци
 • Alterna конектори – може да се преработат
 • Alterna прибор за систем за дишење – може да се преработи

Абсорбенти на CO2:

 • Сферасорб – лековита сода вар
 • LoFloSorb – медицински абсорбент на јаглерод диоксид без алкален хидроксид
 • Intersorb Plus – сода вар за медицинска употреба
 • Можности за бесплатно полнење – кесичка од 1кг и канистер од 5л
 • Абсорбента подлога за еднократна употреба од 1 кг
 • Ab Can- 1,1L однапред наполнет апсорбер со јаглерод диоксид за еднократна употреба
 • Пирамида – однапред наполнет апсорбер со јаглерод диоксид за еднократна употреба од 1 кг
 • IS Can – наполнет апсорбер на јаглерод диоксид за еднократна употреба од 1 кг
 • Сода вар за немедицинска употреба

Реанимација и итна помош:

 • BVM и маска за реанимација
 • Системи за дишење за реанимација и итна помош
 • Системи за испорака на кислород и азотен оксид
 • Управување со дишните патишта
 • Терапија со кислород

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.