Асортиман на респираторни производи за респираторна поддршка во единиците за интензивна нега и одделенијата за висока зависност за возрасни, педијатриски и неонатални пациенти.

Интерфејс за пациентот:

 • Интерхируршка и I-flo носна канила со висок проток
 • VariFit NIV маска
 • FaceFit маски
 • CRAP маски, системи за дишење и C-PEEP вентили
 • респираторни капи и маски StarMed
 • MiniMe2 детска назална NIV маска

Системи за дишење за интензивна нега:

 • Системи за дишење за возрасни од 22мм
 • Двостепени системи за дишење
 • Tранспортни системи за дишење за возрасни од 22 мм
 • Неонатални 10мм и педијатриски системи за дишење 15мм
 • Транспортни неонатални системи за дишење од 10мм
 • Системи за реанимација за дишење на новороденчиња од 10 мм
 • Nfl’s назални CPAP системи за дишење за бебиња

Kомори за навлажнување:

 • Комора за навлажнување
 • Електрични адаптери за MP850 и PMX7000 навлажнувачи
 • Електрични адаптери за MP730 навлажнувачи

 Затворени системи за вшмукување:

 • TrachSeal затворени вшмукувачки системи за 24-часовна употреба
 • TrachSeal затворени системи за вшмукување за 24-часовна употреба со ампули со физиолошки раствор
 • TrachSeal затворени вшмукувачки системи за 72 часовна употреба
 • TrachSeal затворени системи за вшмукување за 72-часовна употреба со физиолошки ампули

Додатоци:

 • Системска галантерија
 • Линии за следење
 • Конектори и колена:
 • 22mm рамни конектори и доводи
 • 15мм рамни конектори и доводи
 • 10mm рамни конектори
 • Еластомерни меки конектори
 • Конектори со Т-парче
 • I-парче конектори
 • Рутери
 • Фиксирани лакти
 • Двојни вртливи колена
 • Орална нега

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.