Во овие области, ние нудиме широк спектар на медицински помагала како што се:

 • Стент за графт
 • Игли за вертебропластика
 • Цемент
 • Балон обложен со лекови (DCB)
 • Катетер за дилатација со балон
 • Самопроширен периферен стент
 • CoCr стент систем
 • Периферен потпорен катетер
 • Периферен стент за елуирање на лекови
 • PTA балон катетер за дилатација
 • Белодробен екстрактор на тромби
 • Периферен покриен стент
 • Деконтаминација на воздухот
 • Хемостатски завој
 • Оклузери
 • Vena Cava филтер
 • Васкуларни приклучоци
 • Емболични коли системи
 • Микрокатетер

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.