Во овие области, ние нудиме широк спектар на медицински помагала како што се:

  • Ортопедски импланти – примарни, ревизиски и туморски
  • Ортопедски импланти направени по нарачка
  • Сидра
  • Завртки
  • Сечила за пила
  • Дупчалка/ТАП/киршнер жица
  • Испирање на пулсот
  • Цемент
  • Деконтаминација на воздухот
  • Хемостатски облоги

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.