Асортиман на производи за кислородна терапија со фиксна и променлива концентрација, аеросолна терапија и небулизација.

Терапија со кислород

 • Назални канили
 • Кислородни маски – променлива концентрација на кислород (мал проток)
 • Кислородни маски – фиксна концентрација на кислород (висок проток)
 • Уреди за повраток на кислород
 • Хидратантна
 • Додатоци за кислородна терапија
 • HiperVent торба

Аеросолна терапија

 • Аеросолни маски
 • Додатоци за аеросолна терапија
 • Цевки

Терапија со небулајзер

 • Небулизатори
 • Прибор

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.