Во овие области, нудиме широк спектар на медицински помагала како што се:

  • Хируршки конци
  • Хируршки степлери
  • Обезбедете контејнери за биопсија примероци
  • Затворени системи за вшмукување за еднократна употреба
  • Апликатори за еднократна употреба за предоперативна подготовка на кожата и дезинфекција на кожата
  • Деконтаминација на воздухот
  • Хемостатски облоги

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.