Ние веруваме дека напредокот во здравството може да се постигне само кога медицинските професионалци имаат пристап до континуирано образование. Нашата цел е да им понудиме на медицинските професионалци можност да ги подобрат своите вештини и способности користејќи квалитетно образование кое ги задоволува нивните потреби.

Соработувајќи со нашите директори, образовни институции, медицински професионални здруженија и користење на нашиот сопствен персонал, обезбедуваме стратегија за комбинирано учење со диференцирани улоги.

Нашите опции за обука вклучуваат:

  • Курсеви за обука во училница
  • Работилници во живо
  • Помош на лице место во ОП
  • Програми за стипендирање на регионално и меѓународно ниво
  • Учество на специјализирани меѓународни конгреси
  • Настани на територијата

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.