Нашата продажна сила од професионалци има долгогодишно искуство во здравствениот сектор во регионот што го покриваме. Со различно потекло, од фармацевти до лекари, медицински сестри, физиотерапевти, целиот наш продажен персонал работи со заедничка цел да развива односи засновани на доверба преку обезбедување решенија, висококвалитетни производи, услуги и совети кои ги задоволуваат потребите на клиентите.

Salesforce го организира по деловни линии (интервентна кардиологија и радиолошка слика, интензивна нега, ортопедија, артроскопија и кардиохирургија) и ја споделува на ниво на земја, разменувајќи знаења и искуства на регионално ниво.

Нашите продажни сили постојано се обучуваат за подобрување на вештините и способностите, како што се: знаење за производ/услуга, ефективност на продажбата, маркетинг, комуникација, квалитет и регулаторни барања.

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.