Преку споделување на знаењето со медицинските професионалци, анализирајќи ги нивните потреби, проценуваме дали решенијата прилагодени треба да се комбинираат со различни карактеристики на производ/услуга.

На пример:

  • Компоненти или додатоци на производот
  • Пакување на производот
  • Финансирање (продолжени рокови на плаќање, лизинг на опрема, заштита на валута)
  • Продолжени гаранции
  • Услови за користење

Pегионални информации за контакт

Македонија

Rauché Medical d.o.o.
E-mail

Контактирајте не

Испратете ни прашање и ние ќе се погрижиме најсоодветното лице да ве контактира што е можно поскоро.